Kort introduktion til Subliminal Psykologi

& ST-behandling

Ny forståelse for årsagen til kroniske lidelser

I Subliminal Psykologi udfordrer vi den konventionelle opfattelse af kroniske lidelser. Vi tror på, at symptomer, som lægevidenskaben ikke kan spore organisk eller fysisk, ofte stammer fra komplekse forstyrrelser i samspillet mellem sindet, hjernen og kroppen.

Vores tilgang forklarer de forstyrrelser, der opstår mellem kroppens forskellige systemer som psyko-somatiske, funktionelle eller psykogeniske lidelser. Disse lidelser initieres gennem neurologiske og psykologiske processer og kan manifestere sig som forskellige symptomer.

Når kroppen aktiverer disse processer, kan du opleve:

- Udvidelse af blodkar i hovedet (ledende til migræne og hovedpine)
- Forstyrrelse af tarmens glatte muskler (resulterer i irritabel tyktarm)
- Igangsættelse af "flygt-eller-kæmp" stressreaktion (bidragende til angst, PTSD, fobi, panik) osv.
- Kroniske smerter i kroppen (smerte uden en kendt fysiologisk årsag).

Subliminal Psykologi er ikke kun revolutionerende, men åbner også døren til en ny forståelse af, hvordan krop, sind og hjerne samarbejder, hvilket er nøglen til din vej mod helbredelse og velvære.

Hvad er ST-behandling?

ST-behandling (subliminal terapeutisk behandling) er udviklet til at ændre de neurologiske og psykologiske signaler, der skaber forstyrrelser i vores nervesystem og som derved forårsager en lang række kroniske lidelser. 

ST-behandling er kort fortalt en kortvarig behandlingsproces hvor man omprogrammerer hjernen, således den stopper med at sende neurologiske signaler, der forstyrrer kroppens forskellige systemer. 

Når denne "justering" af hjernen og nervesystemet har fundet sted, så vender kroppen hurtigt tilbage til sin naturlige symptomfrie sundhedstilstand.

Er du klar til at tage kontrol over din sundhed og genstarte din rejse mod et liv uden smerte og ubehag? 

Velkommen til en ny forståelse af sundhed og velvære!

Før man kan modtage ST-behandling, så skal man altid være undersøgt hos egen læge, således alvorlig sygdom kan udelukkes som bagvedliggende årsag. 

 

*En ST-behandling anses for værende succesfuld hvis symptomerne er fuldstændigt forsvundet eller der som minimum er sket en 80 % lindring af symptomerne. 

gggg

Har du flere spørgsmål? Kontakt os på 26160352