Behandling af fobier

Fobi er en type angstlidelse, hvor angsten er forbundet med bestemte ting eller situationer, der ikke er forbundet med reel fare. Angsten gør, at man forsøger at undgå de fobiske situationer eller genstande, og udvikler en frygt for frygten. Med subliminal terapeutisk behandling får du en enkel, effektiv og skånsom terapi, der hurtigt fjerner din fobi.

Behandling af fobier

I Subliminal Psykologi anskuer man fobier som en konsekvens af neurologiske overreaktioner i psyken. 

 

Fobier (og flere typer angst/panikanfald) opstår som en konsekvens af, at underbevidstheden og det autonome nervesystem har udviklet en kronisk overfølsomhed i forhold til bestemte fænomener, situationer og begivenheder, der i grunden er ufarlige. 

 

Fobier opstår bl.a. i samspillet mellem kroppens store, komplekse og væsentlige systemer, herunder bl.a. sindet, hjernen og nervesystemet.

 

Hvordan kan ST-behandling hjælpe?

Subliminal terapeutisk behandling (ST-behandling) er udviklet til præcist at lokalisere, identificere og fjerne de ubevidste forstyrrelser, traumer og komplekser, der vedligeholder kroppen i ubevidste neurologiske og fysiologiske stress- og angstreaktioner.

 

Når den underliggende psykologiske årsag og forstyrrelse er fjernet fra underbevidstheden, aftager fobier og angst, og individet vender tilbage til sin naturlige og medfødte tilstand af sundhed.

Læs videre om priser & behandling

Fakta om fobier

Kontakt os i dag

+4526160352

subliminal.psykologi@gmail.com

Send os en besked