Behandling af fobier

Fobi er en type angstlidelse, hvor angsten er forbundet med bestemte ting eller situationer, der ikke er forbundet med reel fare. Angsten gør, at man forsøger at undgå de fobiske situationer eller genstande, og udvikler en frygt for frygten. Med subliminal terapeutisk behandling får du en enkel, effektiv og skånsom terapi, der hurtigt fjerner din fobi.

Behandling af fobier

I Subliminal Psykologi anskuer man fobier som en konsekvens af neurologiske overreaktioner i psyken. 

 

Fobier (og flere typer angst/panikanfald) opstår som en konsekvens af, at underbevidstheden og det autonome nervesystem har udviklet en kronisk overfølsomhed i forhold til bestemte fænomener, situationer og begivenheder, der i grunden er ufarlige. 

 

Fobier opstår bl.a. i samspillet mellem kroppens store, komplekse og væsentlige systemer, herunder bl.a. sindet, hjernen og nervesystemet.

 

Neurologiske impulser 

 

Vores sind, hjerne og autonome nervesystem kan i samarbejde og af forskellige årsager udvikle en voldsom psykologisk og fysiologisk modstand mod bestemte dyr, sociale sammenhænge, situationer, fænomener mv.

 

Neurologiske impulser kan således sende voldsomme stress-signaler til vores nervesystem, og stressreaktionen kan i nogle tilfælde forankres dybt i vores nervesystem, således den bliver til et permanent og reaktivt adfærdsmønster, der hverken kan styres eller kontrolleres med vores frie vilje, men fuldstændigt styres autonomt fra underbevidstheden. 

 

Et sådant permanent og reaktivt adfærdsmønster kalder vi en fobi, og ønsker man at komme en fobi til livs, så skal man finde den i underbevidstheden og fjerne den herfra. 

Hvordan kan Subliminal Psykologi hjælpe?

Subliminal terapeutisk behandling (ST-behandling) er udviklet til at lokalisere, identificere og fjerne de ubevidste forstyrrelser, traumer eller komplekser, der fastholder kroppen i ubevidste neurologiske og fysiologiske stress- og angstreaktioner.

 

Når den bagvedliggende psykologiske årsag og forstyrrelse er fjernet fra underbevidstheden, så forsvinder fobier og angst, og man vender tilbage til sin naturlige og medfødte sundhedstilstand. 

Fakta om fobier

Priser

Læs videre om priser & behandling

Kontakt os i dag

+4526160352

subliminal.psykologi@gmail.com

Send os en besked

Har du flere spørgsmål? Kontakt os på +4526160352