Behandling af tvangstanker & overtænkning mv.

Tvangstanker, myldertanker og generel overtænkning kan komme til at fylde så meget, at det bliver en forhindring at leve et nogenlunde normalt liv. Med subliminal terapeutisk behandling er der nu mulighed for en anderledes løsning på problemet. 

Tvangstanker og overtænkning

Påtrængende tanker er uønskede tanker, der kan dukke op i vores hoveder uden varsel, når som helst. De er ofte gentagne - med den samme slags tanker, der dukker op igen og igen - og de kan være forstyrrende eller endda bekymrende.

 

Mennesker, der har symptomer på angst eller depression, har højst sandsynligt påtrængende tanker, men de kan ske for alle. Selvom de er harmløse i sig selv, kan de have en negativ effekt på vores livskvalitet og nogle gange påvirke den måde, vi opfører os på. De uvelkomne tanker, vi har, kan være i form af billeder, lyde eller udsagn.

 

Kognitiv adfærdsterapi

 

I dag er kognitiv adfærdsterapi (KAT) en almindelig tilgang til at håndtere tvangstanker og andre udfordrende tankemønstre. Med KAT arbejder du sammen med en terapeut for at udforske og udvikle nye måder at tænke på, som kan hjælpe dig med at reducere følsomheden over for dine bekymrende tanker.

 

I et trygt og støttende miljø hjælper din terapeut dig også med at identificere de udløsere eller stressfaktorer, der fremkalder dine tvangstanker eller bekymrende tanker. Målet er at hjælpe dig med at udvikle mestringsteknikker, så du kan reagere anderledes på disse udfordringer.

Behandling af tvangstanker med ST-behandling

Ifølge Subliminal Psykologi kan tvangstanker, myldertanker og generel overtænkning have forskellige årsager og udspringe af komplekse faktorer, omstændigheder og forhold.

 

Det væsentlige ved disse udfordringer er, at de ofte er resultatet af ubevidste følelsesmæssige konflikter, som er vanskelige at forstå og endnu sværere at ændre. Hvis det var en let opgave, ville vi naturligvis have gjort det allerede.

 

At ændre adfærd kan være en udfordrende opgave. Ofte er modstand mod forandring en integreret del af vores psykologiske makeup. Når først kroppen har etableret en bestemt modstand, et traume eller en blokering, fastholdes dette reaktionsmønster typisk, uanset hvor uhensigtsmæssigt, begrænsende og smertefuldt det måtte være.

 

Da disse adfærdsmønstre og reaktioner stammer fra et ubevidst neurologisk og psykologisk niveau, kræver ændringen også en tilgang på dette niveau.

 

Det er her, subliminal terapeutisk behandling kommer ind i billedet. ST-behandling er udviklet til at adressere de dybtliggende konflikter i vores psyke, som er vanskelige at ændre ved blot at arbejde med tankemønstre og adfærd.

Læs videre om priser & behandling

Faktaboks

Kontakt os i dag

+4526160352

subliminal.psykologi@gmail.com

Send os en besked