Behandling af migræne & hovedpine

Lider du også af migræne eller måske spændingshovedpine? Du er ikke alene. Mere end 650.000 danskere lider i dag af kronisk migrænehovedpine. Med ST-behandling får du mulighed for at leve et liv uden smerter og symptomer på migræne og hovedpine. 

Ny tilgang til behandling af migræne

I Subliminal Psykologi forklares migræne og kronisk hovedpine som symptomer på forstyrrelser i samspillet mellem sindet, hjernen og nervesystemet.

 

Denne forklaring baseres på det forhold, at symptomerne på migræne eller hovedpine ofte forsvinder fuldstændigt, eller radikalt mindskes, når man fjerner de såkaldte psykofysiske forstyrrelser med subliminal terapeutisk behandling (ST-behandling). 

Indenfor Subliminal Psykologi forstår man migræne og kronisk hovedpine som symptomer på hyperaktive signalforstyrrelser mellem sind, hjerne og krop. For at opnå helbredelse eller symptomfrihed skal disse signalforstyrrelser i hjernen standses.

Hvordan kan ST-behandling hjælpe?

Migræne og kronisk hovedpine kan med fordel forklares som konsekvenser af komplekse mentale og neurale processer, der forstyrrer samarbejdet mellem sindet, hjernen og kroppen.

Subliminal terapeutisk behandling (ST-behandling) er udviklet til at justere de neurologiske impulser fra hjernen, der fører til øget tryk i hjernen og udvidelse af blodkarrene i hovedet.

 

Målet med ST-behandlingen er enten at eliminere migræne og hovedpine fuldstændigt eller at reducere symptomerne med mindst 80%.

Har du kroniske smerter i hovedet, så skal du altid kontakte din egen læge! Læs videre om priser & behandling

Fakta om migræne & hovedpine

Kontakt os i dag

+4526160352

subliminal.psykologi@gmail.com

Send os en besked