Behandling af migræne & hovedpine

Mere end 640.000 danskere lider af dag af kronisk migrænehovedpine.

Med Subliminal Psykologi får du mulighed for at leve et liv uden svær migræne og hovedpine. 

Ny tilgang til forståelse af migræne

I Subliminal Psykologi forstår man migræne og kronisk hovedpine som værende et symptom på forstyrrelser i samspillet mellem bl.a. sindet, hjernen og nervesystemet.

 

Migræne og hovedpine opstår med stor sandsynlighed som følge af en hyperaktivitet af neurologiske impulser fra hjernen, der sender signaler til underbevidstheden som herefter aktiverer det autonome nervesystem, som nu tror, der skal ske en fysiologisk forandring, og derfor skaber et stigende tryk i hjernen. 

 

Det autonome nervesystem regulerer alle de indre glatte muskler i kroppen, som bl.a. styrer bevægelserne i vores slimhinder, glatte muskler og blodkar, herunder blodkarrene i hovedet, der i dette tilfælde får besked på at udvide sig.

 

Herefter begynder smerterne, og de kan være særdeles voldsomme og ofte langvarige.

Har du kroniske smerter i hovedet, så skal du altid kontakte din egen læge!

Migræne og kronisk hovedpine forklares indenfor Subliminal Psykologi som et symptom på neurologiske og fysiologiske forstyrrelser, der hverken kan styres eller kontrolleres med vores frie vilje. Man er altså ikke selv skyld i migrænehovedpine og man kan ikke beslutte sig for at lade være med at have migræne eller hovedpine. 

Hvordan kan Subliminal Psykologi hjælpe?

Eftersom migræne og hovedpine bedst forstås som et symptom på forstyrrelse i forholdet mellem neurologiske og fysiologiske processer, så handler subliminal terapeutisk behandling (ST-behandling) om at fjerne de forstyrrende og fastlåste impulser, der er årsagen til igangsættelse af migræne og hovedpine.

 

Helt konkret så vil man med ST-behandling lokalisere, identificere og fjerne de neurologiske impulser, der får det autonome nervesystem til at mobilisere og udvide blodkarrene i hovedet hvorved migrænehovedpine opstår.

 

Når disse neurologiske impulser er lokaliseret, identificeret og fjernet, så forsvinder eller mindskes migrænelidelsen (såvel som spændingshovedpine) med det samme. 

 

Målet med ST-behandling er at fjerne migræne og hovedpine fuldstændigt eller som minimum skabe omkring 80 % bedring af symptomerne. 

*Før man påbegynder behandling med Subliminal Psykologi så skal man altid udelukke, at der ikke er organisk eller somatisk årsag til hovedpinen. Kontakt derfor altid din læge, hvis du har kronisk ondt i hovedet.

Fakta om migræne & hovedpine

Priser

Læs videre om priser & behandling

Kontakt os i dag

+4526160352

subliminal.psykologi@gmail.com

Send os en besked

Har du flere spørgsmål? Kontakt os på +4526160352