Lyden af et bedre liv

Lyt med til denne nye podcast udviklet af 'Lyden af et bedre liv' og hør Mannah og Carsten tale om hvad Subliminal Psykologi er, og hvorfor ST-behandling er så banebrydende ift. helbredelse af kroniske lidelser.

Introduktion til Subliminal Psykologi & ST-behandling 

Subliminal Psykologi er mange ting, men det er i høj grad en på mange måder revolutionerende (og tiltrængt!) nytænkning af hvorfor en lang række kroniske lidelser opstår. Men endnu mere banebrydende er indeholder det også en ST-behandlingsmetode, der kan fjerne kroniske lidelser. For altid. 

Podcast er snart på vej

Sindets skjulte kræfter

Har du nogensinde hørt om dit ekstrabevidste domæne? Eller måske din superbevidsthed? Sikkert ikke. Du vil derfor også blive overrasket over hvordan din hjerne gemmer en supercomputer, som du relativt enkelt kan få adgang til gennem ST-behandling. Lyt med omkring sindets oversete kræfter, og test dine egne superbevidste evner undervejs. 

Podcast er snart på vej

Hvad er irritabel tyktarm?

Hvorfor har mere end 800.000 danskere i dag kroniske mavesmerter? Og hvorfor er det så svært, at få hjælp til at blive helbredt for mave-tarm problemer? En irritabel tyktarm bliver atter til en normal tyktarm med ST-behandling. Lyt med og forstå hvorfor. 

Podcast er snart på vej

Frida slipper endelig fra af sine symptomer på leddegigt

I sommeren 2022 prøver 20 årige Frida så sin første ST-behandling. Og efter 9 ST-behandlinger - i december 2022 - er Frida endelig symptomfri. Siden da, har der ingen smerter været.

Symptomerne på leddegigt er ganske enkelt forsvundet!

Lyt med til Carsten og Fridas afsluttende samtale omkring Fridas ST-behandlingsforløb.