Ny tilgang til psykosomatisk sygdom

Subliminal Psykologi revolutionerer måden hvorpå vi forstår og løser en lang række af kroniske lidelser. Inden for feltet Subliminal Psykologi antager man bl.a. migræne og irritabel tyktarm som konsekvenser af forstyrrelser i kommunikationen mellem hjernen og kroppen. Ønsker man helbredelse eller radikal smertelindring, skal det centrale fokus rettes mod hjernens forstyrrende aktivitet. 

Uforklarlige lidelser

Kroniske lidelser har ofte det fællestræk, at de mangler en påviselig organisk eller fysiologisk årsag. Konsekvensen er, at traditionelle medicinske tilgange sjældent kan levere helbredelse eller tilstrækkelig smertelindring.

Ny forklaring

I Subliminal Psykologi er det en grundlæggende antagelse, at mange kroniske lidelser, herunder migræne, leddegigt og irritabel tyktarm, skyldes neurologiske og psykologiske forstyrrelser, der påvirker kroppens naturlige funktionalitet.

Hvorfor sker dette?

Hjernen er altid centrum for den måde hvorpå kroppens funktioner fungerer gennem nervesystemet. Stressbelastning menes at være en væsentlig årsag til at hjernen udvikler dysfunktionelle signalforstyrrelser, der forårsager kroniske lidelser som bl.a. migræne og irritabel tyktarm. 

Symptombehandling virker ikke

Forsøger man at behandle kroniske lidelser gennem adfærdsændringer, meditation, kostændringer, medicin eller kirurgi, uden at adressere den underliggende neurologiske og psykologiske årsag, vil det sjældent føre til varig helbredelse eller markant lindring af symptomerne.

Neuroplasticitet: Når sindet kan ændre hjernens adfærd

For at opnå befrielse fra smerte og symptomer kræves det, at man standser hjernens hyperaktive signalforstyrrelser. Hjernen kan ændre sig gennem hele livet ved at danne nye neurale forbindelser og ændre eksisterende forbindelser som respons på erfaringer, læring og miljømæssige påvirkninger.

ST-behandling er udviklet til at fjerne kroniske lidelser

Denne evne til forandring i hjernen kaldes neuroplasticitet, og ved hjælp af en let hypnotisk trance kan vi omorganisere de dele af sindet og hjernen, der skaber forstyrrelser i kroppen. Når nye og bedre neurale netværk er etableret, ophører de dysfunktionelle netværksbaner med at fungere. Smerter og symptomer ophører med at eksistere.