Behandling af flyskræk

Har man angst for at flyve, så vil man helst undgå at flyve. Frygten er ikke rationel, men ikke desto mindre er den særdeles virkelig lige såvel som den er indskrænkende for frihed og bevægelighed. Med Subliminal Psykologi kan du slippe helt af med din flyskræk og få din frihed tilbage. 

Behandling af flyskræk

I Subliminal Psykologi anskuer man fobier - og al anden irrationel frygt - som en konsekvens af neurologiske overreaktioner i psyken. 

 

Fobier, herunder flyskræk, opstår uden for vores kontrol i samspillet mellem tre store, komplekse og væsentlige systemer, herunde bl.a. sindet, hjernen og nervesystemet.

Udviklingen af en fobi eller angst

 

Vores krop (hjerne, sind underbevidsthed og autonome nervesystem) kan af forskellige årsager udvikle en voldsom psykologisk og fysiologisk modstand mod bestemte dyr, sociale sammenhænge, situationer, fænomener mv.

 

Neurologiske impulser vil således sende intense stress-signaler til vores nervesystem, og stressreaktionen kan i nogle tilfælde forankres i vores underbevidsthed og nervesystem, således den bliver til et permanent og reaktivt adfærdsmønster, der hverken kan styres eller kontrolleres med vores frie vilje.

 

Et sådant permanent og reaktivt adfærdsmønster kalder vi en fobi, og ønsker man at komme en fobi til livs, så skal man finde den i underbevidstheden og fjerne den herfra. 

Hvordan kan Subliminal Psykologi hjælpe?

Subliminal terapeutisk behandling (ST-behandling)er udviklet til at lokalisere, identificere og fjerne de ubevidste forstyrrelser, traumer eller komplekser, der fastholder kroppen i voldsomme neurologiske og fysiologiske stessresponser.

 

Når den bagvedliggende psykologiske årsag og forstyrrelse er fjernet, så forsvinder frygten og angsten og man kan atter have et naturligt forhold til livet, eller dét, der tidligere var et problem. 

Læs videre om priser & behandling

Fakta om flyskræk

 

Priser

Kontakt os i dag

+4526160352

subliminal.psykologi@gmail.com

Send os en besked

Har du flere spørgsmål? Kontakt os på +4526160352