Om Subliminal Psykologi

Introduktion

Kort introduktion til Subliminal Psykologi og ST-behandling.

Læs videre

Ny tilgang til kroniske lidelser

Velkommen til en ny måde, at forstå og behandle kronisk og psykosomatisk sygdom. 

Læs videre

Priser 

Alle skal have råd til at få det bedre. Med lave priser og korte behandlingsforløb sikres du fair priser uanset hvor du står i livet. 

Læs videre

Informationsblog

Dyk ned i vores samling af artikler om Subliminal Psykologi og ST-behandling. Udforsk tankerne og teorierne bag denne metode, og opdag mere om, hvordan den kan hjælpe dig.

Læs videre

Podcast

Lyt med og lær mere om Subliminal Psykologi og hvordan subliminal terapeutisk behandling kan hjælpe dig (eller måske én du kender) i gang med et helt nyt liv. 

Læs videre

Undervisning & kurser

Er du behandler eller terapeut? Måske bare nysgerrig på at lære mere omkring subliminal terapiens mange muligheder? Så tilbyder vi snart spændende kurser og undervisning.

Læs videre

Historien bag ST-behandling

Subliminal Psykologi og ST-behandling er et dansk koncept, der bygger på grundlæggende principper inden for dybdepsykologi, hypnose og hypnoterapi. Det er influeret af fremtrædende figurer som Edwin Yager, Milton Hyland Erickson, Sigmund Freud og Carl Gustav Jung, som har bidraget til et solidt teoretisk fundament for Subliminal Psykologi.

 

Carsten Laursen (f. 1980), udvikler og underviser, har arbejdet med ST-behandling siden 2019 og har set dets banebrydende og effektive resultater, især i behandlingen af svære kroniske lidelser og smerter. Dette har ledt til en stigende opmærksomhed omkring etablering af en skole og ST-uddannelse for at uddanne flere behandlere til at udnytte potentialet i ST-behandling.

 

Visionen

ST-behandling har vist sig at være særligt effektiv til at reducere symptomer på lidelser som migræne og irritabel tyktarm. Men dens anvendelsesmuligheder stopper ikke der. ST-behandling rummer en bred vifte af muligheder og kan potentielt anvendes på mange områder af livet, hvor synlige forbedringer ønskes.

 

Statistikker viser, at antallet af mennesker, der lider af kroniske lidelser, fortsætter med at stige år for år. Ifølge WHO lider over en milliard mennesker globalt af kroniske smerter, og dette tal forventes at stige yderligere i de kommende år.

 

Som samfund har vi en pligt til at hjælpe disse mennesker og lette deres lidelser. Ved at uddanne flere behandlere i ST-behandling kan vi nå ud til mange flere og tilbyde en effektiv metode til at lindre symptomer og forbedre livskvaliteten for dem, der lider af kroniske lidelser.

 

Dette er kernen af Subliminal Psykologi og ST-behandling - at bringe håb, lindring og forvandling til dem, der har brug for det.