Undervisning & kurser

Er du psykoterapeut, psykolog eller arbejder du professionelt med mennesker i sundhedsvæsenet? Måske du bare er interesseret i Subliminal Psykologi og subliminal terapeutisk behandling? Med et kursus i Subliminal Psykologi får du mulighed for at lære håndværket til udførelse af en ganske unik behandlingsmetode - en ny tilgang til sind, psyke og krop, der kan og vil skabe fantastiske resultater for dine mange klienter og kunder.

 

Fremtidens behandlingsmetode er her allerede.

Du kan nu blive en af de første ST-behandlere i Danmark.

Med et kursus i Subliminal Psykologi får du mulighed for at skabe forandring i dit eget og andres liv. Du får mulighed for at forme fremtiden med ny viden og en banebrydende ny behandlingsmetode.

I løbet af 2024 tilbyder vi kurser og undervisning i Subliminal Psykologi. Kontakt os og sørg for at blive kontaktet, når kursusdatoer er klar. 

Banebrydende

Subliminal Psykologi og ST-behandling er en gamechanger i forhold til måden hvorpå vi forstår og løser komplicerede psykiske og fysiske problemer - særligt mange af de kroniske lidelser som lægevidenskaben i dag ikke kan helbrede. 

Innovativt

Subliminal Psykologi er for alle, men alligevel ukendt for de fleste. Det skyldes først og fremmest at behandlingsmetoden er ny i Danmark, dernæst at subliminal terapeutisk behandling er en radikalt anderledes måde at arbejde med sind, psyke og krop. 

Fremtiden

Med et grundkursus i Subliminal Psykologi får du mulighed for at skabe en mindre revolution for dit professionelle virke. Med fremtidens terapeutiske behandlingsmetode til din rådighed vil du kunne skabe effektive og bundsolide resultater til de mange mennesker, der lider af mentale og psykosomatiske problemer. 

Har du flere spørgsmål? Kontakt os på +4526160352