Behandling af psoriasis & hudlidelser

Næsten 165.000 danskere lider i dag af psoriasis. Selv om årsagen til psoriasis ikke er kendt, så ved man, at der er der en genetisk disponering for udvikling af psoriasis. Endvidere ved man lidelsen kan udløses af psykiske belastninger som stress såvel som fysiske infektioner. Subliminal Psykologi indeholder en nytænkning af årsagen til lidelsens opståen samt ikke mindst behandlingen af psoriasis. 

Psoriasis

Psoriasis, en kronisk og immunologisk betinget hudlidelse, udgør en af ​​de mest udbredte hudsygdomme, der ikke er smitsomme. Den præsenterer sig som afgrænsede og skællende udslæt på huden, drevet af en underliggende betændelsestilstand.

 

Forekomsten af psoriasis synes at være stigende, og på globalt plan lider omkring 125 millioner mennesker af denne hudlidelse.

 

Der findes i øjeblikket ingen kur mod psoriasis, men visse forholdsregler kan hjælpe med at kontrollere sygdommens symptomer. Dette inkluderer stresshåndtering, søvnregulering, kostjustering og andre livsstilsfaktorer.

 

Psoriasis og andre hudlidelser er komplekse og multifaktorielle i deres oprindelse. De er resultatet af en kombination af medfødt sårbarhed, genetiske faktorer og miljømæssige påvirkninger, herunder stress. Således involverer psoriasis biologiske, psykologiske og miljømæssige faktorer i udviklingen og forløbet af sygdommen.

Oplever du forandringer i din hud, så skal du altid kontakte din egen læge!

Behandling af psoriasis med ST-behandling

I Subliminal Psykologi forstås psoriasis som en hudlidelse, der ofte vil skyldes forstyrrelser i samspillet mellem sindet, hjernen og nervesystemet.

 

Hudlidelsen er symptomet; hjernens signalforstyrrelser er årsagen.

 

Psykiske stressfaktorer og traumer kan forstyrre nervesystemet og manifestere sig som fysiske symptomer som psoriasis.

 

Subliminal terapeutisk behandling (ST-behandling) er udviklet til at genetablere det normale og medfødte samarbejde mellem hjernen og nervesystemet. Ved at genetablere dette samarbejde, vil man ofte erfare en markant reduktion eller forsvinden af symptomerne.

*Før man påbegynder ST-behandling skal man altid sikre sig, at man er grundigt undersøgt hos sin læge, og er tilbudt tilgængelige offentlige behandlingsmuligheder. 

Læs videre om priser & behandling

Fakta om psoriasis

Kontakt os i dag

+4526160352

subliminal.psykologi@gmail.com

Send os en besked