Informationsblog

Man behøver ikke at forstå teorien bag ST-behandlingsmetoden, for at blive helbredt for kroniske lidelser eller problemer. Men er du interesseret i at dykke ned i Subliminal Psykologiens verden, så kan du nedenfor finde forskellige kortere artikler om behandlingsmetoden, psykosomatiske lidelser og meget andet.

Introduktion til Subliminal Psykologi & ST-behandling 

Subliminal Psykologi er en nytænkning indenfor moderne psykologi, og ST-behandlingsmetoden er en kort psykodynamisk terapiform, der ændrer måden hvorpå man tænker problem og løsning, når det kommer til at helbrede psykiske og fysiske lidelser.  

Læs videre

Hvad er psykosomatisk sygdom?

Indenfor Subliminal Psykologi er det en kerneantagelse, at psykosomatiske lidelser oftest skyldes psykologisk stress, traumer eller undertrykte følelser. Når vi undertrykker en følelse eller et behov i stedet for at udtrykke den på en funktionel måde, så vil vi ubevidst udtrykke den på en dysfunktionel måde.

Læs videre

Hvad er irritabel tyktarm?

Hvorfor har mere end 800.000 danskere i dag kroniske mavesmerter? Og hvorfor er det så svært, at få hjælp til at blive helbredt for mave-tarm problemer? Læs videre om mavens kompleksitet og de nye behandlingsmuligheder med ST-behandling. 

Læs videre

Hvad er aphantasia? 

Langt de fleste mennesker er fint i stand til at bruge deres indre øje til at visualisere. Men omkring 5 % lider af aphantasia. Læs videre om fænomenet og hvordan man atter kan (genop)træne sig selv til at visualisere.

Læs videre

Glat muskulatur og nervesystemet

Glatte muskler findes i hele kroppen, og de tjener en række vigtige funktioner. De er i maven og tarmene, hvor de hjælper med fordøjelsen og opsamlingen af næringsstoffer. Men de kan også skabe problemer.

Læs videre

Hvad er et forskellen på hypnose & Subliminal psykologi?

Subliminal Psykologi adskiller sig på væsentlige områder fra de fleste andre behandlingsmetoder på markedet. Men hvad er egentlig forskellen på hypnoeterapi og subliminal terapeutisk behandling? 

Læs videre

Har du flere spørgsmål? Kontakt os på +4526160352