Behandling af kroniske smerter

Smerter er kroppens måde at signalere til vores bevidsthed, at noget kræver opmærksomhed. Uden smerter ville vi ikke modtage vigtig viden om forandringer i kroppen. Men ofte sker det, at smerte bliver siddende i kroppen, længe efter, at det oprindelige problem er løst eller gået i sig selv. Sådanne smerter kaldes for kroniske smerter, og omkring 800.000 danskere lider af disse.

Behandling af kroniske smerter

Generelt forstås kronisker smerter som værende smerter, der varer ved i over tre måneder, og hvor der ikke længere kan findes en organisk eller fysiologisk årsag til smertens fortsatte tilstedeværelse. Smerterne burde ikke være der, men de er den alligevel. 


Forskellige typer af smerte

 

Kroniske smerter kan inddeles i forskellige typer alt efter årsag, hvor de sidder, eller hvorvidt den fysiske eller psykiske del dominerer.

 

Eksempler på forskellige typer af kroniske smerter:

  • Kroniske rygsmerter
  • Gigtsmerter/ledsmerter
  • Smerter efter nerveskade (neurogene smerter)
  • Fibromyalgi
  • Piskesmæld
  • Kronisk hovedpine

Kroniske smerter er ikke en sygdom, men snarere en tilstand, som kan medføre væsentlige ændringer af både fysiske evner, psykiske og sociale forhold.

Oplever du kroniske smerter bør du altid tale med din læge om disse symptomer.

Hvordan kan ST-behandling hjælpe?

Inden for Subliminal Psykologi ses kroniske smerter som en følge af forstyrrelser i forholdet mellem sindet, hjernen og nervesystemet.

Smerten i kroppen er symptomet; hjernens signalforstyrrelser er årsagen.

Helbredelse kræver behandling af de neurologiske og psykologiske forstyrrelser i nervesystemet, ikke kun kroppen.

 

Ved at justere disse impulser med subliminal terapeutisk behandling (ST-behandling), kan kroniske smerter reduceres eller fjernes, når den underliggende årsag er identificeret og fjernet. Dette åbner op for en vej mod smertefrihed og øget livskvalite.

*Før man påbegynder ST-behandling skal man altid sikre sig, at man er grundigt undersøgt hos sin læge, og er tilbudt tilgængelige offentlige behandlingsmuligheder. 

Læs videre om priser & behandling

 

Fakta om kroniske smerter

 

Kontakt os i dag

+4526160352

subliminal.psykologi@gmail.com

Send os en besked