Behandling af irritabel tyktarm

I dag lider mere end 800.000 danskere af irritabel tyktarm. Irritabel tyktarm er dermed en særdeles hyppig mave-tarmsygdom, som ofte forringer livskvaliteten ganske betragteligt. Med subliminal terapeutisk behandling får du endelig mulighed for at leve et liv uden kroniske mavesmerter.

Ny forståelse om årsagen til irritabel tyktarm

Der findes endnu ingen lægevidenskabelig forklaring på hvorfor irritabel tyktarm og forskellige kroniske mavetarmlidelser opstår. Derfor har man heller ikke i dag en lægevidenskabelig behandlingsmetode, der med sikkerhed kan helbrede lidelserne. 

 

Indenfor Subliminal Psykologi forstår man irritabel tyktarm, såvel som en række af andre kroniske mavetarmlidelser, som et symptom på forstyrrelser i samarbejdet mellem bl.a. sindet, hjernen og nervesystemet.

 

Denne forklaring baseres på det forhold, at symptomerne på irritabel tyktarm oftest forsvinder fuldstændigt, eller radikalt mindskes, når man fjerner de såkaldte psykofysiske forstyrrelser med subliminal terapeutisk behandling (ST-behandling)

Har du kroniske smerter i maven, så skal du altid kontakte din egen læge!

Hyperaktivitet af neurologiske impulser

 

I Subliminal Psykologi mener man, at den bedste forklaring på mange kroniske mave-tarm problemers opståen, er, at de opstår som følge af en hyperaktivitet af neurologiske processer hjernen, der sender impulser og signaler til det autonome nervesystem. 

 

Det autonome nervesystem regulerer alle de glatte muskler i kroppen, som bl.a. styrer bevægelserne i vores tarme, slimhinder og blodkar.

 

Hvorfor sker dette?

 

Når som helst vi bliver stresset eller presset, kan hjernen kommunikere til det autonome nervesystem, at der skal ske en stressfysiologisk immobilisering eller mobilisering i tarmene.

 

Det er denne spontane og ufrivillige immobilisering og mobilisering af tarmvæggene, der fører til kramper, mavesmerter, oppustethed, slim i afføringen, luft og diarré eller forstoppelse.

 

Selv svære betændelsestilstande er under mistanke for at kunne være forårsaget eller i hvert fald forværret af hjernens hyperaktivitet og forstyrrende neurologiske impulser, men forskningen er meget langt fra konkret evidens herfor.

 

Generelt er det meget svært at finde beviser for lidelser og symptomer, der menes at have multifaktorielle årsager. 

En irritabel tyktarm bliver atter til en normal tyktarm med ST-behandling

Mavetarmlidelser, der skyldes en hyperaktivitet af neurologiske impulser, kaldes også for psyko-fysiskepsyko-geniske eller psyko-somatiske

 

Subliminal terapeutisk behandling (ST-behandling) har til formål at lokalisere, identificere og fjerne de neurologiske signaler og impulser, der er er årsagen til kroniske forstyrrelser i mavetarm-kanalen.

 

Når de forstyrrende neurologiske impulser er fjernet, så forsvinder symptomerne på tarmlidelsen normalt øjeblikkeligt eller smerterne mindskes betydeligt (forventet er minimum 80 % bedring).

*Før man påbegynder behandling med Subliminal Psykologi så skal man altid udelukke, at der ikke er organisk eller somatisk årsag til smerterne. Kontakt derfor altid din læge, hvis du har ondt eller kroniske smerter i din mave og tarm. 

Fakta om irritabel tyktarm

Priser & behandling

Læs videre om priser & behandling

Kontakt os i dag

+4526160352

subliminal.psykologi@gmail.com

Send os en besked

Har du flere spørgsmål? Kontakt os på +4526160352