Behandling af søvnproblemer

Kronisk søvnbesvær forekommer hos omkring 15 % af voksne og det er et problem, der øges med alderen. Omkring 50 % af alle over 65 år oplever søvnbesvær og omring 30 % af alle voksne har i perioder søvnbesvær. Med Subliminal Psykologi får du mulighed for at vende tilbage til din naturlige og medfødte søvnrytme.

Søvnproblemer kan ramme alle

For de fleste mennesker er søvn noget, der følger helt naturligt efter en lang dag. Når trætheden melder sig, og det er blevet aften, så går man i seng og sover for at vågne op og være frisk til en ny dag. Det kan være noget man glæder sig til, eller noget man bare gør uden at skænke det en tanke. 

 

Men for ganske mange mennesker kan det naturlige medfødte søvnmønster blive forstyrret af forskellige forhold. Faktisk kan søvnen gå hen og blive noget der er dybt problematisk og i perioder næsten angstfyldt. 

 

Der er flere årsager til at vi pludseligt oplever, at vores søvn bliver besværliggjort. Tanker, bekymringer, sygdom, sorg, usikkerhed og meget andet kan få os til pludseligt at ligge vågne, sove uroligt eller vågne alt for tidligt. 

 

For mange mennesker er et forstyret, ustabilt eller dårligt søvnmønster noget de lever med i mange år, ofte store dele af livet. Når først søvnen er blevet et problem, så kan det være svært at finde tilbage til den sunde og intuitive søvnrytme igen. 

Behandling af søvnproblemer med Subliminal Psykologi

Indenfor Subliminal Psykologi forstår man søvnproblemer som en konsekvens af pludselige forstyrrelser i samspillet mellem bl.a. sindet, hjernen og nervesystemet.

 

Med subliminal terapeutisk behandling antager man, at søvnproblemet er skabt ganske ubevidst, og ikke er et resultat af bevidst vilje. Ingen vælger, ikke at kunne falde i søvn eller have dårlige søvnmønstre.

 

En del af psyken har lært at forstyrre kroppens søvnmønsteret. Denne del af psyken sidder i underbevidstheden og skaber konflikter med de andre dele af psyken, der gerne vil sove. 

 

Derfor skal søvnproblemet helst løses gennem justering af underbevidstheden, ikke gennem adfærdsændringer, smarte metoder eller medikamenter.

 

Man skal derimod have lokaliseret, identificeret og fjernet de dele af psyken, der har udviklet en uheldig tendens til at forstyrre nervesystemet og den naturlige medfødte søvnrytme. 

*Før man påbegynder behandling med Subliminal Psykologi så skal man altid udelukke, at der ikke er organisk eller somatisk årsag til søvnproblemerne. Kontakt derfor altid din læge, hvis du lider af kronisk søvnbesvær, få eventuel foretaget blodprøve, undersøg for vitaminmangel etc. 

Fakta om søvnproblemer

Priser

Læs videre om priser & behandling

Kontakt os i dag

+4526160352

subliminal.psykologi@gmail.com

Send os en besked

Har du flere spørgsmål? Kontakt os på +4526160352