Få et billigere ST-behandlingsforløb

ST-behandlingsmetoden revolutionerer måden hvorpå vi forstår og løser en lang række af kroniske lidelser. For at synliggøre ST-behandling og tydeliggøre metodens effektivitet, så søger vi nu kandidater, der er interesserede i et billigere behandlingsforløb, hvor man efter afslutningen på behandlingen deltager i et podcast-interview, hvor man kort fortæller om sin oplevelse af ST-behandlingsforløbet og ikke mindst resultatet heraf. 

Vi søger kandidater med én af følgende lidelser:

 

Irritabel tyktarm

Migræne

Crohns tarmsygdom

Depression

Kroniske smerter

 

Hvem er du? 

 

  • Du er mand eller kvinde mellem 18 og 60 år.
  • Du er enten i gang med et studie eller har et deltids- eller fuldtidsarbejde.
  • Du har en af ovenstående kroniske lidelser. 
  • Du er undersøgt og diagnosticeret af egen læge.
  • Du er meget motiveret for at en forandring skal finde sted.
  • Du er åben over for den tanke, at dine symptomer kan skyldes psykologiske og neurologiske forstyrrelser i nervesystem og krop. 
  • Du er i stand til at visualisere, dvs. du kan lukke øjnene, og danne indre billeder. 
  • Du er villig til at fortælle om behandlingsforløbet, dine symptomer og resultaterne på en podcast. 

 

Vilkår for deltagelse

 

Når ST-behandlingen er igangsat, så forventes forløbet at blive færdiggjort på kort tid med mindre der opstår pludselige forhindringer (sygdom eller andet uforudsigeligt). Vær derfor sikker på at du har tid og mulighed for at deltage i et forløb med ugentlige behandlinger. 

 

Der vil efter et afsluttet behandlingsforløb blive udarbejdet en podcast, hvor din ST-behandler og dig sammen taler om ST-behandlingens effekt og virkning. Alle personlinge oplysninger bliver behandlet med tavshedspligt. Der vil ikke efterfølgende blive delt personlige eller sårbare oplysninger omkring dig, fokus er udelukkende på behandlingsmetodens effekt på behandling af din kroniske lidelse og dine hverdagssymptomer. 

 

Hvor foregår behandlingen?

 

Behandlingen foregår i Viborg - Hjultorvet 2A, 8800 Viborg - såvel som online. Første møde og ST-behandling finder sted i Viborg, men de efterfølgende ST-behandlinger kan finde sted i eget hjem via Zoom eller FaceTime. 

 

Interesseret i at deltage?

 

Kontakt os her eller kontakt Carsten Laursen på tlf. 26160352