Historien bag udviklingen af ST

Subliminal Psykologi og ST-behandling tog sin begyndelse i 2019, hvor jeg nærmest ved et tilfælde opdagede en ny teknik, der åbnede op for en helt ny måde at tænke problem og løsning, når det kommer til behandlingen af kroniske lidelser, der ikke har nogen kendt årsag. For mig er Subliminal Psykologi nøglen til at forstå og behandle kroniske og funktionelle lidelser. De resultater, jeg har skabt i min egen praksis, siden 2019, er et bevis på, at vi har brug for at vende hele vores forståelse omkring det menneskelige nervesystem på hovedet, og tænke radikalt anderledes, når det kommer til at forklare, forstå og behandle kroniske lidelser - de mange lidelser, som lægevidenskaben i dag ikke kan finde en årsag til og derfor heller ikke kan hjælpe med at helbrede. 

Mit navn er Carsten Laursen og jeg arbejder til daglig som samtaleterapeut hos Munk Schandorff i Viborg. Siden 2019 har jeg kastet alle mine kræfter ind i udviklingen af Subliminal Psykologi og ST-behandling, som jeg mener er den største revolution indenfor området af behandling af kroniske lidelser.

 

ST-behandling er ganske enkelt den mest solilde og pålidelige metode, jeg nogensinde har set og arbejdet med, og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at behandlingsmetoden vil blive den foretrukne behandlingsmetode til alle de lidelser, der karakteriseres som enten psykogeniske lidelser, psykosomatiske sygdomme, funktionelle lidelser, immunologiske forstyrrelser osv.  

 

Årsagen til, at lægevidenskaben ikke kan finde en forklaring på eller årsag til bl.a. migræne eller irritabel tyktarm skyldes ganske enkelt, at de leder efter en somatisk eller organisk årsag. De leder efter en årsag, der man måles, vejes og tælles. Dette er for mig at se en blindgyde. 

 

Årsagen til migræne og irritabel tyktarm er nemlig usynlig, og kan bedst forklares som energetiske forstyrrelser i nervesystemet. Sådanne forstyrrelser kan man ikke måle videnskabeligt grundet såkaldte erkendelsesteoretiske begrænsninger. Hastighederne er enorme og kompleksiteten er nærmest uendelig, når vi arbejder med psykiske fænomener. 

 

Og hvorfor så forklare kroniske lidelser som eneregtiske forstyrrelser? Siden 2019 har jeg arbejdet med mellem 200 og 300 mennesker, og jeg har med ST-behandling præsteret at hjælpe rigtig mange helt fri af deres symptomer. Alt lige fra angst til leddegigt og astma har vist sig overraskende overkommeligt, at helbrede eller lindre ved at lokalisere, identificere og fjerne de dele af sindet og psyken, der har forårsaget forstyrrelserne. Når jeg har fjernet forstyrrelserne, så er den kroniske lidelse ophørt nærmest øjeblikkeligt. Dette sker i snit efter 3-4 timers koncenteret ST-behandling, men kan og vil variere fra person til person. 

 

Med Subliminal Psykologi arbejder vi med psykiske bevidsthedsfænomener, dvs. de traumer, stresserfaringer og komplekser, der har skabt (og fortsat skaber) kroniske forstyrrelser i nervesystemet. Det er disse forstyrrelser, der der menes at være årsagen til migræne eller irritabel tyktarm, og selve lidelsen og sygdommen er altså et symptom, ikke årsagen. Man kan ikke helbrede migrænehovepine ved at behandle kroppen eller irritabel tyktarm, ved at behandle mavetarmkanalen. 

 

Som jeg ser det, så har jeg med ST-behandling omprogrammeret eller ændret hjernens signalering til nervesystemet, således der ikke længere sendes hyperaktive neurologiske impulser til nervesystemet, som igangsætter kroppens glatte muskulatur. Det er kroppens glatte muskulatur der forstyrrer mavetarmkanalens naturlighed, og det er kroppens glatte muskulatur, der får blodkarrene i hovedet til at udvide sig, så migrænehovedpinen opstår. 

 

Jeg glæder mig til at kunne vise dig og jer endnu flere nyheder og resultater, som Subliminal Psykologi og ST-behandling vil udvikle sig gennem den næste årrække. Mit næste store projekt er en egentlig ST-uddannelse, således der kan komme endnu flere behandlere i Danmark, der kan hjælpe de alt for mange mennesker, der lever med energetiske forstyrrelser i nervesystemet. 

 

Carsten Laursen

Viborg 23. februar 2023

www.munk-schandorff.dk

Har du flere spørgsmål? Kontakt os på +4526160352